Bedrijfsopening Zoetermeer

Van harte gefeliciteerd met de lancering van je nieuwe onderneming! Dat moet natuurlijk gevierd worden, met smakelijke gerechten en verkwikkende dranken! En laten wij daar nu jouw ideale partner voor zijn! Catering Zoetermeer heeft jarenlange ervaring opgebouwd, en heeft hooggekwalificeerd personeel in dienst die jouw bedrijfsevenement tot een groot succes zullen maken! De catering is bij ons in uitstekende handen, je zult niet teleurgesteld zijn!
GerookteZalm
Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Wat kunnen jullie aanbieden voor deze bedrijfsopening?

Bij bedrijfsopeningen in Zoetermeer verwelkomen we vaak belangrijke gasten, we zullen ervoor zorgen dat de diverse tafels heel netjes zijn gedekt, en dat het bedienende personeel er perfect verzorgd zal uitzien. Qua eten, is er heel veel mogelijk, we kunnen een buffet overwegen dat zich over verschillende tafels uitstrekt, elk met zijn eigen specialiteiten. Verder kunnen we rondgaan met heerlijke hapjes, zoals verrukkelijke tapas, of heerlijke hartige of zoete snacks. En natuurlijk moet er ook drank zijn; we hebben een ruime keuze uit frisdranken, sappen, bieren, wijnen, energiedrankjes, cocktails, om aan ieders smaak te voldoen. Er is natuurlijk veel meer mogelijk, de keuze is aan jou. Om vooraf een idee te krijgen van de kosten is het aan te raden om een offerte aan te vragen, zo voorkom je verrassingen.
Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Offerte aanvraag

Als je overweegt om eerst een offerte aan te vragen voordat je een bestelling plaatst, kun je op het offerte aanvraag formulier aangeven wat je wensen zijn. Ook kun je op dit formulier aangeven het aantal gasten, en of er nog speciale dieetwensen zijn, bijvoorbeeld zonder gluten, of voor vegetariërs.
Zodra de offerte-aanvraag bij ons binnenkomt, wordt deze door ons verwerkt, en ontvang je een persoonlijke offerte op maat. Vanzelfsprekend is de offerte geheel vrijblijvend.

 

Bestelling plaatsen

Een bestelling plaatsen is zeer eenvoudig, en gaat via deze website. Begin met het aanmaken van een account, zodat we je bestelling kunnen vastleggen. Wanneer dat is gedaan, kun je een keuze maken uit ons assortiment. Wanneer je bestelling helemaal is afgerond, kun je tot betaling overgaan, betaling geschiedt via iDEAL, of je kunt de bestelling op rekening zetten.
Nadat je bestelling compleet is afgerond, zullen wij vervolgens op de overeengekomen datum, tijd en locatie bezorgen. Ons team zal met toewijding en expertise je bestelling bereiden, gebruik makend van de beste ingrediënten!

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Wat zit er nog meer in jullie assortiment?

We hebben een zeer uitgebreid assortiment, om je alvast een impressie te geven, volgen hieronder wat voorbeelden;

Voor een compleet overzicht van ons assortiment, wil ik je graag verwijzen naar onze assortimentspagina op deze website, druk hiervoor op de button “assortiment.”

 

Tot slot

We hopen dat je bedrijf veel succes zal hebben, en wensen je ook heel veel plezier op de bedrijfsopening, en we hopen dat jullie, als onze gewaardeerde klanten, de heerlijke gerechten en hapjes die we met liefde hebben bereid!

Hoe werkt ons cateringbedrijf?

Vind het geschikte assortiment voor uw catering

Plaats uw bestelling online of vraag een offerte aan

De lokale cateraar neemt persoonlijk contact op

De cateraar verzorgt uw bestelling

Onze gasten delen hun ervaring met u

Stap voor stap bestellen:

Plaats uw bestelling en kies de gewenste leverdatum en tijdstip. Deze opdracht wordt via het Hapjes aan Huis systeem doorgegeven aan de dichtstbijzijnde kwaliteitscateraar bij u in de buurt. Zodra de cateraar uw order bevestigt, ontvang u een bericht met de opdrachtbevestiging. De cateraar bezorgt uw bestelling op de door u gekozen datum en tijd.

 1. Plaats uw bestelling op de website
 2. Vul uw persoonlijke gegevens in: telefoonnummer, bezorgadres,
 3. leverdatum & tijdstip
 4. Laat weten of u eventuele dieetwensen heeft
 5. Klik op ‘verzenden’
 6. De cateraar ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – Uw persoonlijke gegevens: telefoonnummer, bezorgadres, leverdatum & tijdstip
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuur optelling
 7. U ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuuroptelling

De cateraar neemt, waar nodig, contact met u op om de bestelling te bespreken.
Elke keuken werkt volgens de gestelde HACCP-normen en vervoert al het eten in gekoelde auto’s.

Bospaddenstoelensoep
Pompoensoep

Bereikbaarheid kantoor

Maandag t/m vrijdag
9:00 tot 17:00 aanwezig (bij geen gehoor, vul onderstaand formulier in)

Zaterdag en zondag afwezig: Alleen telefonisch bereikbaar voor noodgevallen

Hopelijk verzorgen wij uw catering gelegenheid binnenkort!

Met smakelijke groet,

Team Hapjes aan Huis

Pompoensoep
Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.