Gelegenheden

Wij verzorgen voor alle denkbare gelegenheden de catering. Hieronder hebben wij een opsomming gemaakt van eerder verzorgde opdrachten.

 

Staat uw gelegenheid er niet tussen?

Op het werk

Verjaardag vieren Zoetermeer

Bedrijfsfeest Zoetermeer

Bruiloft Zoetermeer

Buurtfeest Zoetermeer

Bedrijfsuitje Zoetermeer

Babyshower Zoetermeer

Langs de weg

Vrijgezellenfeest Zoetermeer

Personeelsfeest Zoetermeer

Housewarming Zoetermeer

Festival Zoetermeer

Bedrijfsopening Zoetermeer

Receptie Zoetermeer

Straatfeest Zoetermeer

Burendag Zoetermeer

Partyservice Zoetermeer

Evenement Zoetermeer

Trouwfeest Zoetermeer

Uitvaart Zoetermeer

Familiedag Zoetermeer

Zomersluiting Zoetermeer

Traiteur Zoetermeer

In Zoetermeer begrijpen we de kunst van het omtoveren van elk moment tot een smaakvol avontuur.

Onze partyservice is beschikbaar om u te ondersteunen bij het creëren van gedenkwaardige, smaakvolle ervaringen, welke gelegenheid zich ook voordoet.

Of het nu op kantoor, bij een verjaardag, een bedrijfsfeest, een bruiloft of een buurtfeest in de straten van Zoetermeer is, onze partyservice is er om u te ondersteunen.

Op het werk, of het nu gaat om een belangrijke vergadering, een bedrijfsjubileum of gewoon een alledaagse lunch, wij leveren heerlijke broodjes, salades en uitgebreide buffetten rechtstreeks op kantoor. Werk hard, feest harder! Van bedrijfsfeesten tot personeelsfeesten, wij zorgen ervoor dat uw team wordt verwend met smakelijke maaltijden en verfrissende drankjes.

Bruiloften zijn een viering van liefde en leven, en wij zorgen ervoor dat uw bruiloftsgasten worden verwend met heerlijke gerechten en drankjes. Buurtfeesten verenigen de buurtbewoners, en wij maken van het buurtfeest een gastronomisch festijn, of het nu gaat om een barbecue in het park of in de straten van Zoetermeer met foodtrucks.

Voor bedrijfsuitjes bieden we een diversiteit aan avontuurlijke activiteiten en lekker eten, of het nu gaat om een speurtocht gevolgd door een diner of een kookworkshop gevolgd door een gezellige borrel. Voor babyshowers verwennen we de aanstaande moeder en haar gasten met heerlijke taarten, hapjes en drankjes.

Onze foodtrucks staan klaar om u onderweg te voorzien van snelle en smakelijke lekkernijen. Vrijgezellenfeesten kunnen op een chique en smaakvolle manier gevierd worden, ongeacht of u kiest voor een elegant diner, een avondje uit of een origineel themafeest.

GerookteZalm
RodeBiet
Salades bestellen 190×190

Housewarmings krijgen een bijzonder tintje dankzij onze catering

of het nu gaat om hapjes voor de open huisbezichtiging of een uitgebreid diner voor de intieme feestavond.

Een feestelijke opening is een must voor bedrijfsopeningen, en onze partyservice kan zorgen voor een indrukwekkend evenement met heerlijke hapjes en drankjes. Recepties, zowel zakelijke als sociale recepties worden opgeluisterd met diverse hapjes en drankjes om uw gasten te verwennen.

Straatfeesten worden culinaire spektakels met onze BBQ en partyservice mogelijkheden, waar de straten gevuld zijn met poffertjes en gourmetburgers. Burendagen krijgen een feestelijk tintje dankzij smakelijke gerechten en een gezellige sfeer.

Onze partyservice is er voor elk type evenement, groot of klein. Van het plannen en bereiden van het menu tot de service op locatie, nemen we alle zorgen weg, zodat u kunt ontspannen en genieten.

Ongeacht het type evenement, of het nu een congres, beurs, modeshow of cultureel festival betreft, kunnen wij bogen op onze ervaring en expertise om alle gasten te verwennen.

Een trouwfeest is een van de meest belangrijke dagen in het leven, en we zijn er om uw trouwdag te transformeren tot een culinair meesterwerk. Van verfijnde diners tot informele buffetten, wij garanderen dat uw huwelijksdag onvergetelijk wordt.

En laten we de lijst afsluiten met het feit dat we er zijn voor alle momenten in het leven, zelfs de meer ontroerende. Uitvaarten worden met grote zorg en respect benaderd, en onze partyservice is beschikbaar om te assisteren bij de catering, zodat u zich kunt wijden aan het delen van herinneringen.

Familiedagen en zomersluitingen krijgen een speciaal tintje dankzij onze culinaire lekkernijen, en we zorgen ervoor dat uw geliefden kunnen genieten van heerlijke maaltijden en traktaties.

Tot slot, ongeacht de gelegenheid, de locatie of het moment in Zoetermeer, onze partyservice staat klaar om van elk moment een smaakvol avontuur te maken. Geniet van de smaken van de stad en de warmte van het samenzijn terwijl wij voor de culinaire magie zorgen. Zoetermeer, waar elk moment een smaakvol avontuur wordt!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.