Koningsdag Zoetermeer


De dag van de koning is een van de meest populaire feesten van het jaar in Zoetermeer, trekken veel mensen op af, de stad stroomt helemaal vol. Als je ervoor kiest om Koningsdag eens lekker thuis te vieren, terwijl je geniet van, kan Catering in Zoetermeer je helpen om deze feestelijke dag iets lekkers op tafel te zetten. Dit kan echt van alles zijn, het maakt niet uit of het een ontbijt is, een brunch of diner, of zelfs gewoonweg schalen met heerlijke hapjes en snacks, alles is mogelijk.

Je kunt het eten naar eigen wens in te delen. Wat we te bieden hebben is lekker uitgebreid, en bevat gerechten uit alle windstreken, we gaan geen uitdaging uit de weg. Wij maken het met liefde, en vakmanschap, voor je klaar, en brengen de maaltijd en de drank, op de afgesproken datum en tijdstip. We leveren in heel Zoetermeer.

GerookteZalm
Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Hoe gaat het aanvragen van een offerte, en het bestellen in zijn werk?


Indien je graag een prijsopgave wilt ontvangen, kun je dit via deze website doen. Klik op de knop met de tekst “Vraag een offerte aan” en vul het aanvraagformulier in dat verschijnt. Probeer op dit formulier zo specifiek mogelijk te zijn, hoe meer je ons verteld, hoe meer wij je een nauwkeurige prijsopgave op maat kunnen opsturen! Denk er ook aan om aan te geven of er bijzondere verzoeken bestaan, denk hierbij aan bijvoorbeeld glutenvrij eten, veganistisch.

Wanneer je de prijsopgave hebt ontvangen, en je tevreden bent met de offerte, kun je overgaan tot de bestelling, ook dit doe je via deze website. Selecteer je voorkeuren, maak gemakkelijk en snel een account aan (dit kost niet meer dan een paar minuten), en verricht als laatste stap, de financiële transactie, en klaar ben je, het is een fluitje van een cent! De betaling geschiedt via het IDEAL systeem.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Wat zit er nog meer in ons assortiment voor Koningsdag Zoetermeer?


De keuze aan gerechten is lekker uitgebreid, er is echt voor elk wat wils, we bieden gerechten aan van over de hele wereld. Om je alvast een beetje een idee te geven, zal ik even wat van de mogelijkheden voor je benoemen, voor een compleet overzicht van het assortiment, verwijs ik je graag naar de pagina “assortiment” op deze website.

Hapjes bestellen Zoetermeer
Buffet bestellen Zoetermeer
High Tea bestellen Zoetermeer
Tapas bestellen Zoetermeer
Lunch bestellen Zoetermeer
Gourmetten bestellen Zoetermeer
Borrel bestellen Zoetermeer
Italiaans bestellen Zoetermeer
Grieks bestellen Zoetermeer

Zoals je kunt zien, we hebben echt van alles in huis, om elk feest tot een weergaloos succes te maken. Ook voor Koningsdag is er van alles mogelijk. We hebben speciaal voor Koningsdag lekker veel verschillende soorten bieren, en een verscheidenheid aan cocktails beschikbaar. En natuurlijk ook Champagne. Er moet toch getoast kunnen worden!

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Koningsdag Zoetermeer: Tot slot


Ongeacht of je Koningsdag viert met je vriendenclub, of gewoon thuis, met onze expertise maken we er een geweldig feest van, waarbij voor iedereen iets te genieten valt. Laat ons weten wat je wensen zijn, en we zorgen ervoor dat ze werkelijkheid worden. We wensen je een fantastische Koningsdag toe, met stralend weer! Maak er een geweldige dag van!

Hoe werkt ons cateringbedrijf?

Vind het geschikte assortiment voor uw catering

Plaats uw bestelling online of vraag een offerte aan

De lokale cateraar neemt persoonlijk contact op

De cateraar verzorgt uw bestelling

Onze gasten delen hun ervaring met u

Stap voor stap bestellen:

Plaats uw bestelling en kies de gewenste leverdatum en tijdstip. Deze opdracht wordt via het Hapjes aan Huis systeem doorgegeven aan de dichtstbijzijnde kwaliteitscateraar bij u in de buurt. Zodra de cateraar uw order bevestigt, ontvang u een bericht met de opdrachtbevestiging. De cateraar bezorgt uw bestelling op de door u gekozen datum en tijd.

 1. Plaats uw bestelling op de website
 2. Vul uw persoonlijke gegevens in: telefoonnummer, bezorgadres,
 3. leverdatum & tijdstip
 4. Laat weten of u eventuele dieetwensen heeft
 5. Klik op ‘verzenden’
 6. De cateraar ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – Uw persoonlijke gegevens: telefoonnummer, bezorgadres, leverdatum & tijdstip
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuur optelling
 7. U ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuuroptelling

De cateraar neemt, waar nodig, contact met u op om de bestelling te bespreken.
Elke keuken werkt volgens de gestelde HACCP-normen en vervoert al het eten in gekoelde auto’s.

Bospaddenstoelensoep
Pompoensoep

Bereikbaarheid kantoor

Maandag t/m vrijdag
9:00 tot 17:00 aanwezig (bij geen gehoor, vul onderstaand formulier in)

Zaterdag en zondag afwezig: Alleen telefonisch bereikbaar voor noodgevallen

Hopelijk verzorgen wij uw catering gelegenheid binnenkort!

Met smakelijke groet,

Team Hapjes aan Huis

Pompoensoep
Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.