Borrel bestellen Zoetermeer

Als topspecialist in de catering sector, weet ik dat een borrel altijd een feestelijke gelegenheid is. Of het nu gaat om een bijzondere gebeurtenis: een verjaardag, een mijlpaal op het werk, een kennismaking met nieuwe collega’s, een jubileum, of welke gelegenheid dan ook. Voor degenen die de borrel organiseert, is het van groot belang dat het een gezellige borrel wordt waar alle gasten met plezier op terugkijken.
GerookteZalm
Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Bestel catering voor uw borrel in Zoetermeer

Wilt u tijdens uw borrel in Zoetermeer alles zelf samenstellen? Dat betekent dat u de boodschappen moet doen en zelf de hapjes bereiden, bijvoorbeeld. Maar dat is best een uitdaging, dus waarom zou u het uzelf niet wat makkelijker maken? Op welke manier? Met behulp van onze website, waar tal van cateraars zijn aangesloten. Elke cateraar heeft zijn eigen specialiteiten. Borrel catering is slechts een van de vele opties. U bent helemaal vrij om te beslissen hoe u de borrel wilt laten verlopen. Dit kan variëren van een eenvoudige borrel tot een complete borrelervaring. En dit kan plaatsvinden op de locatie die u het beste uitkomt. Bijvoorbeeld, als u een bedrijfsborrel wilt organiseren in uw eigen bedrijfspand, dan kan de cateraar de benodigdheden op de locatie van uw keuze bezorgen. Zeker, is het ook mogelijk om de catering bij u thuis te laten bezorgen.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Hapjes bestellen Zoetermeer

Lekkere hapjes zijn onmisbaar bij een borrel. Onze cateraar kan de hapjes voor u in orde maken. Bekijk gerust het ruime assortiment aan hapjes op onze website en een keuze maken. Als u prijsinformatie wilt voordat u uw bestelling plaatst, kunt u deze kosteloos en vrijblijvend aanvragen.

Iets anders dan de standaard borrel?

Voor degenen die verlangen naar meer dan een standaard borrel met traditionele hapjes, zijn er tal van alternatieven beschikbaar. Een extraatje voor uw borrel kan zijn om een food truck in Zoetermeer te laten komen. Dit voegt een extra dosis gezelligheid toe aan uw borrel. In de food truck is een volledig operationele horecakeuken aanwezig waarin de meest smakelijke gerechten kunnen worden bereid. Er zijn gerechten beschikbaar vanuit verschillende culturen en regio’s. Zo kunt u bijvoorbeeld opteren voor een food truck met Aziatische specialiteiten, of een food truck met een Caribisch menu. Pizza’s en hamburgers behoren eveneens tot de mogelijkheden.

Een alternatieve keuze is om een barbecue in Zoetermeer te overwegen. In Zoetermeer biedt de catering een ruime keuze aan barbecuegerechten.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Wat kan de catering in Zoetermeer nog meer bieden?

Niet alleen voor borrels bestellen Zoetermeer bent u op onze website aan het juiste adres.
Feesten en partijen worden altijd gewaardeerd op de kwaliteit van het aangeboden eten. Een populaire vorm van catering is het buffet, omdat dit diverse gerechten biedt en er voor ieder wat wils is. Voor ieder feest is het bestellen van een buffet in Zoetermeer een goede keuze.
Denkt u bij uw te organiseren event eerder aan een opstelling waar mensen gezellig de hele avond kunnen genieten van kleine gerechten aan tafel, dan past het om te gourmetten in Zoetermeer. De catering biedt een uitgebreid assortiment van gourmetschotels.
Ook voor de lunch in Zoetermeer is de catering een goede partner. Misschien wilt u een gezellige lunch organiseren voor familie en vrienden, of is er een lunch nodig voor een zakelijke bespreking. Kijk op onze website naar de mogelijkheden.
Zoekt u een alternatieve manier om uw verjaardag te vieren? Organiseer eens een High Tea! Hier kan bij een kop lekkere thee genoten worden van allerlei zoete en hartige hapjes. Dit kan bij u thuis, maar u kunt door de catering ook de High Tea laten leveren op een door u gewenste locatie.
Voor de zoetekauw: de cateraar kan ook desserts in Zoetermeer leveren. Organiseer eens een dessert party, dat is helemaal in! Eens een keer niet de gebruikelijke hartige hapjes, maar alleen maar lekkere zoete taarten en nagerechten. Heerlijk!

Bij ons op de website bent u niet alleen voor borrels aan het juiste adres. Het eten is een cruciaal aspect bij de beoordeling van feesten en partijen. Een veelgeprezen cateringkeuze is een buffet, omdat het diverse gerechten omvat en voor iedereen wat wils heeft. Voor elk type evenement is het bestellen van een buffet in Zoetermeer een slimme keuze.

Als u denkt aan een opstelling waarbij mensen de hele avond kunnen genieten van kleine gerechten aan tafel, dan is gourmetten in Zoetermeer een passende keuze|dan is gourmetten in Zoetermeer een geschikte optie|dan past gourmetten in Zoetermeer goed bij uw wensen|dan is gourmetten in Zoetermeer een uitstekende keuze}. Er is een divers aanbod van gourmetschotels beschikbaar. Ook voor uw lunch in Zoetermeer is de catering een uitstekende keuze. Of u wilt wellicht een lunch verzorgen voor een zakelijke bespreking. Raadpleeg onze website voor een overzicht van de mogelijkheden.

Als u op zoek bent naar een alternatieve manier om uw verjaardag te vieren? Denk er dan eens aan om een High Tea te organiseren. Tijdens een High Tea kunnen gasten genieten van een verscheidenheid aan zoete en hartige lekkernijen. Dit kan bij u thuis, maar ook op een locatie van uw keuze, plaatsvinden. Als u een echte zoetekauw bent, kan de cateraar ook desserts in Zoetermeer aanbieden. U kunt overwegen om een dessertfeest te organiseren? Dit is een groeiende trend. In plaats van de gewone hartige snacks zijn er alleen maar heerlijke zoete taarten en nagerechten beschikbaar. Heerlijk!

Kwaliteitsgarantie

Wat u ook via onze website bestelt, alle gerechten worden met zorg en toewijding bereid. Verder worden voldoen alle gerechten aan strikte hygiënenormen. Wij nemen hygiëne serieus en staan garant voor de cateraars waarmee wij samenwerken.

Hoe werkt het?

Op onze website kunt u eenvoudig uw keuze maken voor de gewenste catering. U kunt ervoor kiezen om deze onmiddellijk te bestellen of om vrijblijvend een offerte aan te vragen. Een van onze cateraars zal dan met u in contact treden om uw bestelling te bespreken en uw wensen te noteren. Op de dag van uw feest, evenement of speciale gelegenheid worden de gerechten afgeleverd op de locatie die u heeft aangegeven.

Hoe werkt ons cateringbedrijf?

Vind het geschikte assortiment voor uw catering

Plaats uw bestelling online of vraag een offerte aan

De lokale cateraar neemt persoonlijk contact op

De cateraar verzorgt uw bestelling

Onze gasten delen hun ervaring met u

Stap voor stap bestellen:

Plaats uw bestelling en kies de gewenste leverdatum en tijdstip. Deze opdracht wordt via het Hapjes aan Huis systeem doorgegeven aan de dichtstbijzijnde kwaliteitscateraar bij u in de buurt. Zodra de cateraar uw order bevestigt, ontvang u een bericht met de opdrachtbevestiging. De cateraar bezorgt uw bestelling op de door u gekozen datum en tijd.

 1. Plaats uw bestelling op de website
 2. Vul uw persoonlijke gegevens in: telefoonnummer, bezorgadres,
 3. leverdatum & tijdstip
 4. Laat weten of u eventuele dieetwensen heeft
 5. Klik op ‘verzenden’
 6. De cateraar ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – Uw persoonlijke gegevens: telefoonnummer, bezorgadres, leverdatum & tijdstip
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuur optelling
 7. U ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuuroptelling

De cateraar neemt, waar nodig, contact met u op om de bestelling te bespreken.
Elke keuken werkt volgens de gestelde HACCP-normen en vervoert al het eten in gekoelde auto’s.

Bospaddenstoelensoep
Pompoensoep

Bereikbaarheid kantoor

Maandag t/m vrijdag
9:00 tot 17:00 aanwezig (bij geen gehoor, vul onderstaand formulier in)

Zaterdag en zondag afwezig: Alleen telefonisch bereikbaar voor noodgevallen

Hopelijk verzorgen wij uw catering gelegenheid binnenkort!

Met smakelijke groet,

Team Hapjes aan Huis

Pompoensoep
Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.