Assortiment

Bestel heerlijk eten met liefde bereid door uw lokale kwaliteitscateraars.

Al sinds 2008 zorgen we zo voor blije gezichten en ontzorgde gasten. Kiest u voor onze cateringservice, dan kiest u voor een professionele en betrouwbare partner die uw catering tot in de puntjes bezorgd.

Staan uw wensen er niet tussen?

Buffet bestellen Zoetermeer

BBQ bestellen Zoetermeer

Lunch bestellen Zoetermeer

Brunch bestellen Zoetermeer

Stamppot bestellen Zoetermeer

Gourmetten bestellen Zoetermeer

Hapjes bestellen Zoetermeer

High Tea bestellen Zoetermeer

Tapas bestellen Zoetermeer

Italiaans bestellen Zoetermeer

Grieks bestellen Zoetermeer

Desserts bestellen Zoetermeer

Walking dinner Zoetermeer

Food truck Zoetermeer

Snackwagen Zoetermeer

Borrel bestellen Zoetermeer

Live Cooking Zoetermeer

In Zoetermeer, waar de culinaire scene sprankelt

brengen wij u een smaakvolle reis door onze assortimenten. Of u nu een grootschalig kantoorfeest organiseert of gewoon een rustige avond thuis wilt, onze menu’s zullen de smaakpapillen in extase brengen.

Lanceer uw smaakvolle ontdekkingsreis met een keuze uit de meest verleidelijke buffetten, met smaken van over de hele wereld die samenkomen op het bord. Of kies voor de onweerstaanbare geuren van een echte barbecue-ervaring, die uw smaakpapillen laten swingen van genot.

Lunchen bij ons is als een warme knuffel op een drukke dag, terwijl onze brunches een feestelijke verwennerij zijn die de ochtend opvrolijken met lekkernijen, variërend van zoet tot hartig.

GerookteZalm
RodeBiet
Salades bestellen 190×190

Verlang je naar hartverwarmend comfortfood?

Onze Stamppotten brengen de Nederlandse traditie tot leven, terwijl Gourmetten is een gezellige sociale gebeurtenis waarbij iedereen zijn innerlijke chef-kok vrij kan laten.

Voor lichte lekkernijen kunt u kiezen uit onze smaakvolle Hapjes, perfect voor informele samenkomsten. Of trakteer uzelf op een luxe High Tea, met thee, gebakjes en sandwiches die uw zintuigen verwennen.

Als de avond aanbreekt, brengen we u een scala aan opties met diverse keuzes, van Italiaans tot Grieks, en van verrukkelijke Desserts tot spannende Tapas. Als u op zoek bent naar een exceptionele culinaire belevenis, probeer dan onze Walking Dinner, Food Truckof Live Cooking-aanbiedingen.

Kortom, in Zoetermeer, is er voor elke smaak een smakelijke oplossing. Laten we samen genieten van de overvloed aan smaken die deze prachtige stad te bieden heeft. Eet smakelijk!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.